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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal; Embrapa Pecuária Sul; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
Data corrente: |
08/11/2013 |
Data da última atualização: |
03/01/2014 |
Tipo da produção científica: |
Autoria/Organização/Edição de Livros |
Autoria: |
MOREIRA, J. R. de A.; FERRAZ, K. M. P. M. B.; HERRERA, E. A.; MACDONALD, D. W. (ed.). |
Afiliação: |
JOSE ROBERTO DE ALENCAR MOREIRA, CENARGEN; KATIA MARIA P. M. B. FERRAZ; EMILIO A. HERRERA; DAVID W. MACDONALD. |
Título: |
Capybara: biology, use and conservation of an exceptional neotropical species. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
New York: Springer Science; Business Media, 2013. |
Páginas: |
419 p. |
ISBN: |
978-1-4614-3999-8 |
DOI: |
10.1007/978-1-4614-4000-0 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Taxonomy, natural history and distribution of the capybara; Paleontology, evolution and systematics of capybara; Phylogenetics of caviomorph rodents and genetic perspectives on the evolution of sociality and mating systems in the caviidae; Foraging strategies and feeding habits of capybaras; Capybara digestive adaptations; Reproductive morphology and physiology of the male capybaras; Morphology and reproductive physiology of female capybaras; Capybara demographic traits; Diseases of capybara; Capybara scent glands and scent-marking behavior; Capybara social behavior and use of space: patterns and process; Products and uses of capybaras; Confined and semi-confined production systems for capybaras; Social and spatial relationships of capybaras in a semi-confined production system; Feeds and nutrition of farmed capybaras; The impact of management practices on female capybara reproductive parameters in captivity; The sustainable management of capybaras; Capybaras as a source of protein: utilization and management in Venezuela; Conservation and use of the capybara and the capybara and the lesser capybara in Colombia; Capybara production in Brazil: captive breeding or sustainable management?; Use of capybaras in Argentina; Counting capybaras; Brazilian spotted fever: the role of capybaras; The capybara paradigm: from sociality to sustainability |
Palavras-Chave: |
Capybara. |
Thesagro: |
Capivara. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sul (CPPSUL) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 858 | |
803. | | NEVES, A. L. A.; PEREIRA, L. G. R.; VERNEQUE, R. da S.; AZEVEDO, J. A. G. de; VIEIRA, P. A. S.; SANTOS, R. D. dos; ARAUJO, G. G. L. de; CHIZZOTTI, M. L.; OLIVEIRA, G. F. de. Tabelas nordestinas de composição de alimentos para bovinos leiteiros. Brasília, DF: Embrapa, 2014. 184 p. il. Acompanha link para o Software Calculeite Nordeste, que é parte integrante do livro: http://www.cnpgl.embrapa.br/calculeite/Tipo: Autoria/Organização/Edição de Livros |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite; Embrapa Semiárido. |
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807. | | PINHATA, A. A; FRANCHINI, J. C.; SANTOS, E. L.; BALBINOT, A. A.; DEBIASI, H. Variabilidade espacial da resistência mecânica do solo à penetração sobre a produtividade do milho 2ª safra. In: JORNADA ACADÊMICA DA EMBRAPA SOJA, 11., 2016, Londrina. Resumos expandidos... Londrina: Embrapa Soja, 2016. p. 231-239. (Embrapa Soja. Documentos, 373). Autoria: BALBINOT [i. e. BALBINOT JUNIOR], A. A.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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808. | | CORDEIRO JUNIOR, R.; MORAES, M. T.; FRANCHINI, J. C.; BALBINOT, A. A.; SANTOS, E. L.; BALICO, G. G.; PINHATA, A. A.; DEBIASI, H. Valores críticos de resistência à penetração em diferentes conteúdos de água do solo na sucessão soja/milho 2ª safra. In: JORNADA ACADÊMICA DA EMBRAPA SOJA, 11., 2016, Londrina. Resumos expandidos... Londrina: Embrapa Soja, 2016. p. 192-199. (Embrapa Soja. Documentos, 373). Autoria: BALBINOT [i. e. BALBINOT JUNIOR], A. A.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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819. | | REIFSCHNEIDER, F. J. B.; NASS, L. L.; HENZ, G. P.; HEINRICH, A. G.; RIBEIRO, C. S. C.; EUCLIDES FILHO, K.; BOITEUX, L. S.; RITSCHEL, P.; FERRAZ, R. M.; QUECINI, V. Uma pitada de biodiversidade na mesa dos brasileiros. Brasília, DF, 2015. 156 p. il. color. Infográficos: Lucas Gabriel Ferreira Coelho. Contém receitas brasileiras típicas em cada capítulo.Tipo: Autoria/Organização/Edição de Livros |
Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais; Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 858 | |
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